среда, 23 апреля 2014 г.

TicketForEvent почав співробітництво з одним з найбільших міжнародних фестивалів Європи – Sziget

Sziget Festival - island of freedom

Міжнародний онлайн сервіс TicketForEvent почав співробітництво з одним з найбільших міжнародних фестивалів Європи – Sziget. В рамках співпраці українські відвідувачі фестивалю зможуть зареєструватись та придбати квитки онлайн з українського сайту фестивалю, що дозволить відвідувачам швидко та без перешкод отримати електронний квиток на Острів Свободи Sziget!

 

Фестиваль Sziget— одна з найбільших подій Європи, що відбувається з 1993 року та святкує свій 22-й день народження цього року. Фестиваль привертає майже 400 000 прихильників з більш ніж 70 країн світу до чарівного острова в самому серці Будапешта, забезпечуючи їх повноцінним досвідом фестивального відпочинку з безперервними вечірками, чудовими живими концертами, широкою міжнародною спільнотою та усіма туристичними особливостями, які місто може запропонувати.


Острів Свободи Sziget — це багато фестивалів в одному, тиждень безперервної програми на 50 сценах та майданчиках, близько 200 подій на день. Список виконавців складається з імен від найвідоміших артистів світової поп/рок-сцени до зірок етнічної та електронної музики, але ви також знайдете метал, фолк, джаз, блюз, альтернативну музику і, навіть, класичні мелодії під час прогулянок величезною територією фестивалю.

Sziget відбудеться з 11 по 18 серпня та представлятиме виступи таких зірок як Queens of the Stone Age, The Prodigy, Macklemore & Ryan Lewis, Calvin Harris, Deadmau5, Imagine Dragons, Bastille, Skrillex, Placebo, Lilly Alen, Axwell, La Roux, London Grammar, Klaxons, Miles Kane, Crystal Fighters, Stromae, The Kooks, Tom Odell, Darkside, Bonobo, Kavinsky, Borgore, Outkast, Manic Street Preachers, Anti-Flag, Ska-P, The 1975 та багатьох інших.

Але Sziget — це не тільки музика. Фестиваль пропонує безліч інших культурних програм, таких як театр, цирк та виставки. Це єдиний великий фестиваль, де ви можете знайти циганську сцену та, навіть, гей-лесбійську. І, звісно, не треба забувати про те, що фестиваль знаходиться в центрі Будапешта, туристичного міста з активним культурним життям, красивими історичними будинками, лазнями та цікавими "зруйнованими пабами".


Слідкуйте за анонсами програми фестивалю.
Купуйте квитки онлайн.


Хочете дізнатись про інші фестивалі на сайті TicketForEvent?
Інформація та квитки тут.



P.S. Відчуйте атмосферу, яка панувала на фестивалі минулого року, а в цьому буде ще краще!

Комментариев нет:

Отправить комментарий